Şırnak Haber

   

Anasayfa   I   İletişim   I   Şikayet Dilek   I   Açılış sayfası yap   I    Sık kullanılanlara ekle  

   

 TOKİLERİN KURA ÇEKİM TARİHİ BELİRLENMELI ARTIK     MUSİAD'TAN AÇIKLAMA...    MAÇ TARİHİ BELLİ OLDU.    MUSİAD'TAN AÇIKLAMA...    MAÇ TARİHİ BELLİ OLDU.    “TEFECİLER VE TEFE TÜFE ÜZERİNE…!”EDİ BESE…!    FİNAL FARKI...  

 
   
 
        Güneydoğu
        Türkiye
        Dünya
        Politika
        Ekonomi
        Eğitim
        Spor
        Sağlık
        Bilim Teknoloji

 

 

        Çok Okunalar

  TOKİLERİN KURA ÇEKİM TARİHİ BELİRLENMELI ARTIK

  MAÇ TARİHİ BELLİ OLDU.

  MUSİAD'TAN AÇIKLAMA...

  MUSİAD'TAN AÇIKLAMA...

  MAÇ TARİHİ BELLİ OLDU.

 

 

AK PARTİ, SİLOPİ 3. OLAĞAN KONGRESİNDE HAŞİMOĞLU GÜVEN TAZELEDİ

 

25.5.2009 11:02:50

AK Parti Silopi İlçe Başkanlığı 3. Olağan Kongresi'nde seçime tek liste ile giren mevcut başkan Haşim Haşimoğlu, Güven tazeleyerek tekrar başkan seçildi. Silopi Öğretmen evinde yapılan kongreye AK Parti Şırnak Milletvekilleri A.Veli Seyda, Ak Parti Hakkari Milletvekili Abdulmuttalip Özbek, AK Parti Şırnak İl Başkanı Rızgin Birlik, AK Parti Cizre İlçe Başkanı M.Emin Yural, AK Parti İdil İlçe Başkanı Halil Arıç ve partililer katıldı. Kongreye katılan 226 delegeden 226'sı oy kullandı. Kullanılan oyların tamamını alan Haşim Haşimoğlu, güven tazeleyerek yeniden ilçe başkanı oldu.

 

 

        G.ŞIRNAKHABER Ak Parti Silopi İlçe Başkanlığı 3. Olağan kongresinde bir konuşma yapan Başkan Haşim Haşimoğlu, şunları söyledi; “    Bilindiği gibi partimiz Silopi ilçe teşkilatını 04 Kasım 2008 tarihinde MKYK'nın vermiş olduğu yetkiye dayanarak yönetim kurulunu oluşturduk ve hemen akabinde 29 Mart Yerel Seçimlere girdik. Bu değişiklik üzerinden zaman geçmemişken seçime girmek bizim için zorlu bir süreçti. 

Ama, değerli Silopi halkı'nın bize göstermiş olduğu teveccühle bu zorlu süreci lehimize çevirmiştir. Partimizin geçmiş dönemlerde ilçemizde almış olduğu oylara bakarak yeni dönemdeki başarımızın daha iyi anlaşılacağını sanıyorum. 2004 yerel seçimlerinde 922 oy alan partimiz, 29 Mart 2009 yerel seçimlerinde 9280 oy alarak oy oranımız yüzde bin artmıştır. Bunun birinci nedeni, Ak Parti'nin sahip olduğu misyon, bir diğer nedeni de partinin Silopi'de el değiştirerek yeni ve taze kana sahip olmasıdır.

 İşte, bu nedenle bize teveccühte bulunan değerli Silopi Halkına minnettarız. Tek hedefimizde Silopi’mize memleketimize ve insanlarımıza din, dil fikir ayrılığı gözetmeksizin hizmet etmektir. İlçe teşkilatımızı kurduğumuz ilk gün, bu hedefimizi belirtmiş ve bu hedef yönünde çalışmalarımız olmuştur. Gücünü halktan aldığımız misyonumuz aynı şekilde de devam edecektir. Partimizin temel politikası olan hizmet anlayışından sapmadan ve bu halka hizmet etmenin kutsal olduğunu bilerek bu yönde çalışacağız.

               Geçmişte partimize emeği geçen eski yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma teşekkür eder, hayatlarında başarılar dilerken,yeni yönetim kuruluna seçilen arkadaşlarımı da kutlar yeni görevlerinde başarılar dilerim. Dedi

Yine burada bir konuşma yapan Şırnak Ak Parti Milletvekili A. Veli Seyda, şöyle konuştu; “öncellikle yerel seçimlerde sağladığınız destek için, partim ve genel başkanım Başbakanımız sayın Tayyip Erdoğan adına siz dava arkadaşlarıma teşekkür ederim, bizler, durmak yok hizmete devam misyonu ile hareket eden bir parti olarak din, dil, parti ve fikir ayrımı gözetmeden en ücra yerlere hizmeti götürmeyi hedef koymuşuz. Halkımızın yaşam standartının yükselmesi adına bizlere büyük görevler düşmektedir. Bu bağlamda özellikle sağlık, eğitim, yol vs gibi hayatı sorunlarımızı büyük ölçüde giderdik. Şuan Şırnak genelinde yaptığımız hizmetler getirdiğimiz tarihi hizmetler bir zamanlar hayal olarak değerlendiriliyordu.

Ama biz bunları Allah’ın izniyle aştık.  Aynı zamanda daha yapacak çok iş var. sizlerle birlikte inşallah halkımıza hizmet daha çok yol alacağız. Ben, Silopi ilçe başkanımız Sayın Haşim Haşimoğlu’nu tekrardan kutluyor. Hayırlı olsun diyorum dedi.

 

 

        

Bu habere 0 adet yorum yapıldı.

   Diğer Başlıklar

  DTP'li Kışanak neler söyledi? 11.11.2009 11:57:30
  Bülent Arınç'ı utandıran anlar 11.11.2009 11:38:09
  DTP ŞIRNAK MİLLETVEKİLİ HASİP KAPLAN; “ALNIMIZ AÇIK” 21.7.2009 12:49:42
  DTP'Lİ BAŞKANLAR RANDEVU TALEBİNİ DEĞERLENDİRDİ 10.7.2009 13:30:00
  DTP İL BAŞKANLIĞINA SELİM BAYAR SEÇİLDİ 29.6.2009 10:05:57

        Yorumlanan Haberler

 

        Şırnak'ta Hava Durumu

ŞIRNAK'TA HAVA DURUMU  ŞIRNAK'TA HAVA DURUMU  ŞIRNAK'TA HAVA DURUMU

 

        Yararlı Linkler

T.C.Kimlik Numarası

Emekli Sandığı İşlemleri

Vergi Kimlik No.

SSK İşlemleri

BAĞKUR İşlemleri

Resmi Gazete

 

        Site İçi Arama

 

        Ziyaretçi Sayımız

2337949

 

 
 
 
 

 

Gelişen Şırnak Haber

Adres: Atatürk Mah. Bayındırlık Eski Binası Tel-Faks :+90 486 216 58 88 Merkez / ŞIRNAK - Türkiye
© Copyright Şırnak Haber 2004 Tasarım:Faruk GÜNEŞ

Şırnak Haber